Over Axxior

Axxior heeft maar één doel voor ogen: jou als ondernemer te laten slagen – in elke zin van het woord.

Daarom bieden we jou maximale ondersteuning bij het (financiële) beheer van jouw bedrijf en denken we over onszelf als een belangrijk onderdeel én meedenkende partner om (mee) jouw succes te garanderen.

Met onze aanpak en ervaring zorgen we er voor dat jij een gevoel van comfort, gemoedsrust en transparantie ervaart zodat jij je maximaal kan focussen op jouw bedrijf.

Vennoten Hans Gobien en Lieve De Schepper en hun team van gedreven professionals staan je hier graag in bij.

Kennis maken met Axxior?

Wil je Axxior graag beter leren kennen en zien wat wij voor jou kunnen doen? Boek dan een gratis en vrijblijvend gesprek met ons in.

De drijvende kracht achter Axxior

Na een carrière van meer dan 10 jaar bij de grotere accountancy- en auditkantoren, heb ik samen met Lieve de stap gezet naar ons eigen accountancykantoor.

Gaandeweg ben ik – naast de pure accountancy en fiscaliteit – steeds meer geboeid geraakt door de menselijke kant van het ondernemerschap. Ik ben ervan overtuigd dat een juiste mindset veel meer bijdraagt tot goed ondernemerschap dan pure technische managementkennis.

Die overtuiging brengt me ertoe om me via opleidingen te verdiepen in ondernemerschap en in mental coaching. Elementen die ik ook actief gebruik in mijn dagdagelijkse omgang met ondernemers en die vaak als een reële toegevoegde waarde worden ervaren.

Na een boeiend traject van 6 jaar binnen Deloitte Revisoren, Fiduciaire en Interim Management, heb ik de stap gezet naar het bedrijfsleven en enkele mooie financiële functies uitgeoefend binnen sterke Europese bedrijven. Tien jaar geleden heb ik, samen met Hans (en als trotse mama van drie heerlijke dochters) Axxior opgericht.

Al snel heb ik me verdiept in de digitalisering van onze business, waardoor we al sinds 2014 volledig digitaal tewerk gaan.

Ondertussen heb ik ook een executive MBA en een coaching opleiding gevolgd om – met plezier – het hoofd te kunnen bieden aan de steeds veranderende omgeving binnen de boeiende accountancywereld.

Lieve De Schepper

Wat onze klanten vertellen