Online boekhouden met Axxior en Yuki

U bent liever ondernemer dan boekhouder en u wil groeien met uw zaak. Boekhouden is het vastleggen van het verleden, online boekhouden is het vastleggen van het heden. Een financiële administratie die up-to-date is, is dan ook essentieel.

Door online samen te werken met uw Axxior accountant heeft u maximale grip op uw zaak.
U kan dagelijks de online boekhouding bijhouden en raadplegen. Het dashboard geeft direct inzicht in de belangrijkste financiële kengetallen. Axxior kiest voor het online boekhoudplatform Yuki om uw business financieel gezond te sturen.

Yuki boekhoudsoftware

U kan uw volledige boekhouding en administratie of een deel daarvan eenvoudig online regelen bij Axxior met de bewezen boekhoudsoftware Yuki. Dé flexibele oplossing voor ondernemers en bedrijven. Zowel u als wij werken in dezelfde online administratie, met veilige login. Tijdens het oriënterend gesprek bekijken we samen met u de beste optie.

7 voordelen Yuki boekhouding

  1. Boekhouden zonder zelf te boeken, u levert enkel documenten aan door ze te scannen, uploaden of mailen.
  2. Bankverrichtingen, boeking facturen en andere documenten worden binnen de 24 uur in uw boekhouding verwerkt waardoor we steeds werken met realtime gegevens.
  3. U hebt 24/7 online inzage in de boekhouding van uw zaak, alsook in alle bijhorende documenten (facturen, contracten, statuten, enz.)
  4. Met het financiële dashboard krijgt u betrouwbare en bruikbare stuurinformatie over uw zaak. U kan zelf allerhande rapporten aanmaken om bepaalde kritische gegevens nog beter te monitoren.
  5. Online facturatie, projectadministratie en registratie van werkuren zijn geïntegreerd.
  6. De slimme software controleert en herkent dubbele boekingen om menselijke fouten te vermijden.
  7. U kan uw online boekhouding koppelen aan externe bronnen zoals CRM, uw webshop of uw kassasysteem.

Efficiënt online boekhouden met Yuki is een handig instrument voor succesvol ondernemen.
U bewaart alle gegevens veilig in een overzichtelijk digitaal archief in the cloud en hebt steeds een actueel inzicht van uw boekhouding.

Axxior beschikt met Yuki over allerlei functies om de verrichtingen makkelijk te controleren. Alles centraal in één platform.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en gunstige tarieven van online boekhouding?
Wil u graag een demo van Yuki boekhoudsoftware?

Menu