Financiële optimalisatie

Bij Axxior hebben we als missie het ‘begeleiden van ondernemers tot betere financiële resultaten’.
Als dienstverlenend financieel kantoor willen wij de eerste kennispartner en vertrouwenspersoon van uw onderneming, beroepspraktijk of handelszaak zijn.

Ons team bestaat uit ervaren accountants en belastingconsulenten die zaakvoerders en hun ondernemingen ondersteunen op volgende vlakken:

Persoonlijke aanpak

Axxior is benieuwd naar uw ambitie als ondernemer en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Door onze persoonlijke aanpak onderhouden wij een hechte relatie met al onze klanten. Dit doen we door goed naar u te luisteren en meermaals per jaar samen te zitten om de tussentijdse resultaten te bespreken.

Wij beschouwen onze klanten als onze partners, met wie we samen doelstellingen uitzetten. Axxior geeft professioneel advies en zorgt voor de best mogelijke invulling van uw bedrijfsadministratie en al uw verplichtingen om deze doelstellingen te behalen.

Iedere klant krijgt een vaste contactpersoon uit het Axxior team toegewezen. Op die manier kunnen we maximale kennis van uw dossier opbouwen en de onderlinge communicatie bevorderen.

Opleiding en professionele kwalificaties

Axxior streeft naar kwaliteit en professionaliteit. Om die reden hechten wij zeer veel belang aan de opleiding van onze medewerkers en stimuleren we hen in het volgen van aanvullende opleidingen en het behalen van professionele kwalificaties.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

De koffie staat  klaar!

Menu